Coby Kuipers
 
 
27 coby.jpg Mijn naam is Coby Kuipers getrouwd met Bert Dubbeldam en samen hebben we 2 volwassen zonen. Ik woon sinds mijn 24ste in Katwijk. Ik was eerst 22 jaar in de gezondheidszorg werkzaam en nu alweer bijna 20 jaar in het onderwijs.
Tekenen, schilderen, wandelen in de natuur en boeken lezen zijn mijn voornaamste hobby's
 
Toen de avond in het Gemeentehuis werd georganiseerd (in 2017) met betrekking op woonvormen voor ouderen was mijn interesse wel gewekt en dat heeft tot gevolg gehad dat ik mij aansloot bij de stuurgroep van Knarren Katwijk.
 
Het concept van Knarrenhof spreekt mij aan. Mee kunnen denken en praten over de inrichting van de hofjes, je leert zo snel je buren kennen, en waarvan ieders talent en mogelijkheden nuttig zijn om er samen een fijn hofje van te maken waar iedereen prettig kan wonen.
 
Hoe mooi zou het zijn om in onze gemeente Katwijk verschillende hofjes te kunnen realiseren. Hierbij hoop ik dat er ook een goede samenwerking gevonden kan worden met verschillende belanghebbende partijen, en dat het misschien ook wel out of de box denken is voor verschillende partijen.